Over ons


Aanbod en kwaliteit

Een ruim aanbod jonge tweedehandswagens

Iedere wagen wordt zorgvuldig geselecteerd, is ongevalvrij en moet aan verschillende criteria voldoen. Eens goedgekeurd wordt de wagen aangekocht en op zo'n 100 punten gecontroleerd. Alle wagens zijn voorzien van een Carpass, onderhoudsboek, onafhankelijk keuringsverslag en 2 sleutels.

Ongekende kwaliteit

Bij CarMark mag u over de ganse lijn onberispelijke kwaliteit verwachten: uw behoefte staat bij ons van A-Z centraal. Ons aanbod is steeds actueel en de website wordt iedere 24u bijgewerkt. Iedere wagen kan binnen de 24u afgeleverd worden en elke mail wordt tijdens de kantooruren binnen de 4 uur beantwoord.


Garantie en advies

Een uitgebreide garantie

Iedere wagen is standaard voorzien van 1 jaar garantie. Geniet van 1 jaar pechverhelping en u heeft recht op een vervangwagen. Daarbij garanderen wij dat, indien u pech hebt in België, u binnen het uur geholpen wordt. De garantie is geldig in België en in de omringende landen bij de officiële merkverdeler. U kan de garantie uitbreiden tot maximum 3 jaar.

Advies in de zoektocht

U zoekt een wagen maar kunt hem maar niet vinden? Of u hebt een wagen gevonden en wenst ons onafhankelijk advies of tussenkomst? Dan bemiddelen wij graag voor u!


Prijs & Financiering

De scherpste prijs

Iedere wagen wordt marktgeöriënteerd aangekocht: wij schuimen dagelijks de markt af om zo steeds op de hoogte te zijn van de markt en de beste aanbiedingen. Op deze manier kunnen wij u laten genieten van de scherpste prijs!

Een uitgebreid finacieringsaanbod

Bij CarMark bieden wij zowel financieringen aan voor particulieren als voor bedrijven. Afhankelijk van de leeftijd van de wagen kunnen wij u verschillende financieringsmogelijkheden aanbieden.


Overname

Overname huidige wagen

Indien nodig, nemen we uw huidige wagen over. Als u een wagen verkoopt mag u die steeds komen aanbieden. Via telefoon en mail worden enkel richtprijzen gecommuniceerd daar de staat van de wagen doorslaggevend is.

De naam CarMark heeft een directe verwijzing naar de activiteit van het bedrijf: het terug op de markt brengen van jonge tweedehandswagens. Zoals u hoort komen er twee woorden voor, "Car" en "Mark". Car staat voor auto en Mark komt van marketing en re-marketing. Het is een korte en krachtige naam die in het engels uitgesproken wordt.  

Wie zijn we?

Carmark is een jong en dynamisch bedrijf. Het is opgericht door Jess De Roo en wordt gedreven door zijn passie voor het vak. Zo heeft hij Automotive management gestudeerd in Nederland en International Marketing en management aan Northwood University in Amerika. Ondertussen heeft hij meer dan 6 jaar ervaring in de branche. Het merendeel van zijn ervaring heeft hij opgedaan bij een van de meest gerenomeerde tweedehands autobedrijven op de markt. Zijn stages heeft hij altijd vervult bij een concessiehouder van de VAG-groep voor de merken Audi/Volkswagen/Seat waar hij in aanraking kwam met bijna ieder facet van het bedrijf.

Wat mag u van ons verwachten?

CarMark biedt u een totaalconcept. U kan bij ons terecht voor jonge tweedehandswagens aan scherpe prijzen, de financiering van uw nieuwe wagen en vrijblijvend de herstelling of het onderhoud van uw nieuwe wagen. De wagens worden zorgvuldig geselecteerd met een leeftijd tot maximum 8 jaar. Iedere wagen is standaard voorzien van 1 jaar garantie en dit kan uitgebreid worden tot maximum 3 jaar. Ook een autofinanciering is bij ons zo geregeld! Indien u in het bezit bent van uw identiteitskaart en een recente loonfiche, heeft u binnen de 10 minuten een antwoord op uw kredietaanvraag. Voor garantie, onderhoud of herstellingen kunt u vrijblijvend bij ons terecht in samenwerking met Carservice of u verkiest de officiële verdeler bij u in de buurt! Bij CarMark is elke klant belangrijk, net daarom zal u niet als een nummer behandeld worden, u staat steeds rechtstreeks in contact met de zaakvoerder. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek!

De herkomst van een CarMark wagen?

CarMark biedt u verschillede merken en modellen. Alle wagens zijn zorgvuldig geselecteerd en moeten aan verschillende criteria voldoen. In ons aanbod onderscheiden we volgende types:
  • Directiewagens
  • Personeelswagens
  • Bankbeslagen
  • Particuliere overnames
Onze stock bestaat voor 90% uit directiewagens, personeelswagens en bankbeslagen. De andere 10% zijn particuliere overnames die het label CarMark waardig zijn. Iedere wagen krijgt bij ons een CarMark detailing. Dit houdt in dat elk detail van de auto overlopen wordt en terug 100% op punt gezet wordt.