Diensten


Op bestelling

Niet gevonden wat u zoekt? Carmark zoekt voor u! Dankzij onze ervaring kunnen we beroep doen op een professioneel netwerk zowel in binnen als buitenland. U kan bij ons terecht voor nieuwe, jonge en 2dehandswagens.
Consignatie Verkoop

Een wagen verkopen doet u niet elke dag, net daarom vormt Carmark voor u de schakel tussen verkoper en koper. Zorgeloos uw wagen verkopen tegen gunstig tarief, dat kan bij Carmark.

Werking:

- In samenspraak met u gaan we een realistische verkoopsprijs vaststellen.
- Carmark verzorgt voor u; het opkuisen van de wagen, het nemen van professionele foto’s, een technische fiche van de wagen alsook een gedetailleerd overzicht van de opties.
- Carmark publiceert uw wagen op de meest actuele zoekwebsites alsook op onze eigen website www.carmark.be
- Tijdens het verkoopproces wordt u op de hoogte gehouden over eventuele potentiële kopers.
- Als er een akkoord wordt bereikt voorziet Carmark u verder van alle administratieve handelingen. De verplichte keuring, Carpass en het opmaken van de verkoop documenten.  

Bij een consignatie verkoop wordt enkel beroep gedaan op de diensten van Carmark, de volledige transactie gebeurt rechtstreeks tussen verkoper (particulier) en koper. Bij deze transactie is er dus geen wettelijke garantie. Wij kunnen verschillende garantiepakketten aanbieden.

 


Accessoires en Detailing

Bij Carmark kan u steeds terecht voor verschillende accessoires alsook service naverkoop:

- Inbouwen lederen interieur
- Inbouwen elektronische apparatuur; alarm, bluetooth, navigatie, parkeersensoren, achteruitrijcamera, …
- Zomer/Winter banden en of velgen
- Monteren vaste of afneembare trekhaak
- Onderhoud en herstelling in samenwerking met Carservice (zelfde locatie)


Car Care: DETAILING & SMART REPAIR

CARDETAILING is voor ons steeds maatwerk, cardetailing is het zeer zorgvuldig schoonmaken, polieren en waxen van voertuigen. Elk programma is uniek, daar ieder voertuig onderhevig is aan verschillende externe factoren.

Voor de volgende SMART REPAIRS kan u bij ons terecht; uitdeuken zonder spuiten, lak correcties alsook glasherstellingen.